Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
Billig Forsikring! - Få et GRATIS ForsikringsTjek!
Få tilbud på dine forsikringer, hvad enten det drejer sig om en bilforsikring, indboforsikring eller andre typer af forsikringer.
Der kan være rigtig mange penge at spare på dine forsikringer!
Det er vigtigt at være rigtigt forsikret, for den rigtige forsikring kan nemt blive den billigste løsning for dig, hvis uheldet er ude. Går din bil i stykker, bliver din bolig udsat for indbrud eller kommer du til skade i en ulykke, så er det vigtigt, at du har styr på din forsikring.
Men vidste du, at mange danskere er overforsikrede? Det betyder, at mange bruger flere penge på forsikringer, end de behøver – måske betaler de for den samme forsikring to gange, måske har de forsikringer de ikke behøver eller måske betaler de bare for meget. Vil du undgå det? - så klik ind på FindForsikring.dk. Her kan du få hjælp til at finde den bedste og billigste forsikring for dig.

FindForsikring.dk kan du både spare penge på din forsikring og få analyseret dit forsikringsbehov – gratis og uforpligtende.

Hos FindForsikring.dk skal du blot vinge de forsikringer af, som du gerne vil have et tilbud på, og så udfylde en enkelt formular, og så vil du gratis modtage forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaber.
Gør din pengepung en tjeneste, og brug fem minutter på FindForsikring.dk

FindForsikring.dk kan blandt andet hjælpe dig med følgende forsikringer: HusForsikring, IndboForsikring, EjerskifteForsikring, RejseForsikring, UlykkesForsikring, LivsForsikring, BilForsikring, BådForsikring, MC Forsikring samt DyreForsikring.

Få tjekket dine forsikringer HER! - LÆS forsikrings-nyheder HER!

* Lad være med at købe tillægsforsikringer, når du køber ny mobil, pc, tv, m.m. Du betaler dyrt, for meget lidt!


Prøv også at indhente tilbud her via TjenesteTorvet og eller sammenlign forsikringer her hos Samlino.