Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
Her finder du vejen til RygeSTOP!

Få hjælp til et liv uden røg!

Første skridt på vej mod et rygestop er beslutningen.. HVIS du har besluttet dig, så er der stor hjælp at hente her på siden.

Vi giver her på siden gode råd til/om rygestop, samt linker til div. webshops som sælger div. rygestop-produkter!

1. SKRIDT MOD ET RØGFRIT LIV (beslutningen) : Første skridt på vej mod et rygestop er beslutningen. Masser af mennesker tror de tager beslutninger hver dag uden at være klar over hvad en beslutning egentlig er. F.eks. “Nu vil jeg tabe mig! Jeg går på kur fra på mandag”. Mandag aften sidder man foran fjernsynet med en pose slik.

En beslutning kræver mod. En beslutning kræver vilje. Find ud af om du har modet og viljen som beslutningen om et rygestop kræver, og få hjælp til at styrke modet, viljen og motivationen.

2. SKRIDT (planlægning) : Du har fundet ud af at du har den nødvendige motivation til at begynde et rygestop. Men kaster du dig hovedkuldst ud i det, f.eks. med en kold tyrker - risikerer du at falde i. Winston Churchill sagde under anden verdenskrig: ”He who fails to plan plans to fail”. Frit oversat betyder det, den som fejler at planlægge, planlægger at fejle.

Dette gør sig gældende for alle store beslutninger. Sørg for at lægge en plan for dit rygestop.

3. SKRIDT (rygestoppet) : Rygestoppet er i gang – og nu skal du være vedholden. Afhængigt af hvilken rygestop metode du har valgt, kan vanerne og abstinenserne være sværre at håndtere, både tilsammen eller hver for sig. Du skal sørge for løbende motivere dig selv og opretholde gejsten.

4. SKRIDT (Belønningen) : Efter en måneds tid bør du kunne mærke store forbedringer med din krop. Kondition og vejrtrækningen vil være forbedret. Din smags- og lugtesanser vil være som fornyet. Og dit humør er på toppen – du har klaret det!

MEN vær stadig opmærksom på faldgrupper der kan give dig tilbagefald. Vennerne eller kollegaerne ryger måske stadig. En ferie eller en fest er lige om hjørnet.

E-cigaretter, elektroniske cigaretter, ecig, kært barn har mange navne.
Fælles for dem alle er at de udsender damp istedet for skadelig røg.
E-cigaretten er det sikre og sundere alternativ til almindelig tobak. Under rygning frigiver en almindelig cigaret rundt regnet 4000 forskellige tilsætningsstoffer. Et kompleks miks af kemiske stoffer frigøres i dine lunger og omgivelser. E-cigaretten derimod har stort set kun 1 tilsætningsstof - nikotin.


Læs mere om (og/eller køb) E-cigaretten på KC-Smoke.dk