Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
SÆLG SKRABELOTTERIER & TJEN PENGE
StøtForening.dk

Tjen penge ved at sælge landslotterier og tjen penge til din forening, spejdergruppe eller klassekassen, og støt samtidig nogle af landet største organisationers velgørende aktiviteter.

Støt Foreningen fungerer som landsdækkende koordinator, for nogle af landets største landslotterier. De etablerer og administrerer samarbejdet mellem organisationen der afholder landslotteriet – og foreningen eller skoleklassen der sælger lodderne, så begge partner drager flest mulige fordele ud af samarbejdet.

Alle har mulighed for at sælge skrabelodder. Det er tilladt for både private, private under 18, foreninger – og skoleklasser at bestille, og alle lotterierne er godkendt til salg i hele landet, af spillemyndigheden. Vil du sælge lodder for at støtte din idrætsforening? Eller sælge lodder for at finansiere en klassetur? Eller mangler du måske bare at tjene de sidste penge til den der ekstra ferie? Så klik ind på støtforeningen.dk, hvor lodderne kan bestilles.

Du/i kan tjene 10-20 kr. pr. solgt lod, afhængigt af lotteriet, og om du vælger at bestille med – eller uden returret.

Vælger I at bestille med returret er det helt risikofrit for foreningen, klassen - eller dig. Får i ikke solgt jeres lodder, kan i blot returnere dem til Støt Foreningen.

Gældene for alle lotteri er: INGEN INVESTERING – for sælgere. Du skal naturligvis ikke lave noget udlæg fra egen lomme, for at få lodderne tilsendt. Det er skruet således sammen, at lodder først skal afregnes når de er solgt.

Har I lyst til at yde en indsats som lotterisælger, kan i blot bestille et lotteri. Lotterierne kan findes på forsiden. Her kan du/i vælge hvilken organisation du/i ønsker at sælge for, og bestille lotteriet derfra.

I skal ikke tænke på hverken bortlodningstilladelse, gevinster, risiko eller noget som helst. I skal blot koncentrere jer om at organisere salgsarbejdet og sælge så mange lodder som muligt. Til glæde for både jer og den organisation I sælger for.

Ja, mere enkelt kan det næsten ikke blive !

KOM I GANG MED AT TJENE PENGE - KLIK HER!