Tjen, Spar, Lån, Vind med EkstraLommepenge.dk
SponsorCar - Tjen penge med din bil!
SponsorCar.dk

Tjen penge, gavekort og fribilletter ved at køre med reklamer på din bil.

SponsorCar samarbejder med en stor mængde forskellige firmaer, som gerne vil belønne dig, for at sætte en streamer (reklame) på din bil. Denne streamer kører du så rundt med i en given periode, og for dette bliver du så belønnet med penge, gavekort, fribilletter.

Det er meget forskelligt hvad du modtager af tilbud om streamer kampagner, alt efter hvor du bor, m.m. og du bestemmer selv hvilke reklamer som du vil acceptere at kører med!

Referer dine venner: Du kan endvidere tjene rigtig gode penge på at referere venner. Du sender en mail til dine venner, og når de så har oprettet en konto på SponsorCar igennem dit link, bliver du belønnet med 50kr.
Der kræves hverken at de skal købe, eller gøre noget.

Medlemsskabet hos SponsorCar er 100% GRATIS og Uforpligtigende!
Som medlem er du også med i lodtrækningen om 1000.- HVER måned.


Start din indtjening med SponsorCar her i dag:

Punkt 1. Opret en konto på SponsorCar HER!
(Udfyld alle dine brugerinformationer, da de er vigtige i forhold til hvilke kampagner du bliver tilbudt).

Punkt 2. Gå ind på din email, og klik på det aktiverings link, som SponsorCar har tilsendt dig.

Punkt 3. Log ind på din SponsorCar konto - Klik på linket "Dine StreamerKampagner", og se hvilke kampagner som du kan tilmelde dig.

Punkt 4. Du er nu godt i gang med at tjene penge, og bør prøve at refere venner. Klik på linket “Tip en ven - Tjen penge”.
Du kan her sende en email til dine venner og bekendte. Der kommer automatisk et link med i din mail til dine venner, hvor du får 50kr. pr. ven som opretter sig på SponsorCar via dette.

BLIV MEDLEM NU - KLIK HER!